Veel gestelde vragen

Wat is jullie telefoonnummer?

Het telefoonnummer van Florablom.com is 020-716 31 62. Op de contactpagina vindt u de overige contactinformatie van Florablom.com .

Kunt u mij tuinieradvies geven?

Geen probleem! Wij beantwoorden graag vragen omtrent het poten en kweken van bloembollen of het gebruik van onze andere producten. Wilt u meer informatie over het planten, poten of kweken van de verschillende bloembolsoorten, bekijk dan de pagina "Plant instructies". Hier vindt u instructies voor het planten, poten en kweken van de door ons aangeboden bloembollen.

Waarom heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen?

Bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt en verzonden, wij streven ernaar bestellingen binnen 24 uur af te handelen. Over het algemeen worden bestellingen uiterlijk binnen 3 werkdagen bezorgd. Wacht u al langer dan 5 werkdagen? Neem dan contact met ons op. Bekijk de pagina "Verzending" voor meer informatie over de verzending van bloembollen.

Levert u ook bloembollen buiten Nederland?

Ja, wij leveren bloembollen in heel Europa. Op verzoek zijn ook intercontinentale leveringen mogelijk. Neem hiertoe contact op met onze klantenservice.

Wat is een zipcode?

Een zipcode is de Engelse term voor postcode.

Ik wil graag mijn bestelling of betaling per telefoon doen, kan dat?

Jazeker! Stuur ons een email met uw telefoonnummer dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Ik wil een bestelling laten bezorgen op een adres dat verschilt van het factuuradres. Is dat mogelijk?

Natuurlijk. Stuur ons een bericht met uw bestellingsnummer en het bezorgadres dan zorgen wij ervoor dat de bestelling op het juiste adres word afgeleverd.

Hoeveel bedragen de kosten voor bezorging?

De bezorgingskosten vindt u hier. Voor dit bedrag wordt de order zorgvuldig verpakt in een luxe (geschenk)verpakking en wordt de doos beschermd tegen weersinvloeden. Bekijk de pagina "Verzending" voor meer informatie over de verzending van bloembollen.

Ik heb zojuist besteld met als betalingsmethode vooruitbetalen maar ik heb een foutje gemaakt in de betalings-/bestellings gegevens. Kan ik alsnog met Paypal of per telefoon bestellen/betalen?

Ja, u kunt de betalingsmethode wijzigen na het afronden van een bestelling. Stuur ons een email met het bestellingsnummer en uw voorkeur voor de betalingsmethode dan nemen wij contact met u op.

hello